Edeldorf

Sales office - a visiting card of the residential complex

Details are of great importance in commercial interiors — they form the first impression of the visitor. Therefore, we have made every effort to ensure that the sales office — the business card of the Edeldorf residential complex — matches the general style of the complex and makes the best impression on future investors.

1.jpg
2.jpg

Ergonomics of space

The main challenge for Lab181 was the ergonomics of the room, which occupies only 24 m2. The delimitation of space into several work zones is intended to separate business processes and flows of office visitors: communication with potential clients, the conclusion of contracts, work on current documentation, rest after tense meetings. All details of the working environment are carefully thought out in the interior.

Dark tones

and industrial motives

Following the fusion style, the design of the sales office uses dark tones, a combination of natural and industrial motives, soft ceiling light, inviting a relaxed atmosphere. Also in the interior, the company logo is beaten, which will definitely not go unnoticed.

4 (3).jpg

OUR LAST PROJECTS

COOPER TONES

2020 Lab181Architecture & Desing. All rights reserved